Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Karlstrøm_01_152x228

North Energy søker prosjektleder til Honningsvågkontor

North Energy mener det er nødvendig med samhandling og samlokalisering av beredskapen for å kunne bygge opp en best mulig kompetanse og beredskap i nord. Selskapet søker en prosjektleder for deler av dette arbeidet. Prosjektlederen vil få kontor i de nye lokalene til Nordkapp Næringshage. Direktør Eirik Karlstrøm (bildet)omsetter dermed ord til handling og bygger videre på den satsingen som er gjort lokalt og via Finnmark Fylkeskommune.

North Energy ønsker å styrke oljevernberedskapskompetansen i Finnmark ved å støtte opp om videreutvikling av simulatoren i Honningsvåg, samt operasjonalisere konseptet med bruk av lokale kystfiskere (”Kjentmannsmodellen”) som en ordning for kyst- og strandsoneberedskap i Finnmark. Erfaringene fra Finnmark vil senere overføres andre områder hvor North Energy har aktivitet, e.g. Nordland.

Ansvarsområde North Energy søker en prosjektleder med hovedansvar for koordinering og operasjonalisering av Kjentmannsmodellen.

Kvalifikasjoner Prosjektlederen må ha operativ maritim bakgrunn og god kjennskap til HMS, særlig innen kystnær beredskap. God formuleringsevne skriftlig og muntlig, samt gode evner til samarbeide vil være viktig da arbeidet består i koordinering og informasjonsutveksling mellom personer, selskap og organisasjoner.

Prosjektlederen vil inngå i HMS avdelingen til North Energy og vil derfor også arbeide med andre oppgaver relatert til selskapets aktiviteter. Arbeidet vil primært foregå i Honningsvåg, Hammerfest og Alta.

Sjekk:http://www.northenergy.no/page.jsp?id=142

For mer informasjon om stillingen Kontakt: lars.tveter@northenergy.no (telefon 905 45 525).

Tips en venn  Skriv ut