Havly bringer med seg et nytt og spennende konsept til Honningsvåg, kalt «Fusion Cuisine», som går ut på å kombinere internasjonale ingredienser, teknikker og kulinariske tradisjoner. Kokkene bruker i hovedsak lokale råvarer, og i den moderne og freshe restauranten kan du eksempelvis nyte en «Arctic Taste Plate» eller lokal kongekrabbe fra «Nordkapp Taste» menyen. 

I tillegg til å tilby deilige retter, er Havly også opptatt av å presentere dem på en skikkelig måte. På Havlys nettsteder kan du se flere fristende bilder av maten som serveres i restauranten. 

Videre har Havly sørget for et enkelt og brukervennlig bookingsystem, som vil gjøre det enkelt for gjestene å planlegge besøket. De tilbyr også muligheten til å nyte maten hjemmefra, med takeaway-bestilling fra kl. 15.00 til 21.00. 

Havly er samlokalisert med Arctic Hotel Nordkapp i det gamle sjømannshjemmet som ble grunnlagt tilbake i 1928. Sjømannshjemmet var et trygt og omsorgsfullt sted for sjøfolk som trengte hvile og ly i havnebyen. Hotellet ble ødelagt i 1944 som følge av andre verdenskrig, og gjenoppbygd i 1952. I 2018 ble hotellet delvis renovert, og restauranten ble gjenåpnet i en ny og moderne stil. 

Stikk innom Havly og opplev Nordkapp på tallerkenen!

Mer informasjon på Havlys Facebookside og nettsted