Sjekk ut iNordkapp.no – din guide til alt som skjer i Nordkapp! Med nettsidens aktivitetskalender får du en enkel oversikt over alle arrangementer i regionen. Her kan du holde deg oppdatert på kommende festivaler og intime kulturarrangementer, fra sportsbegivenheter til nærings- og samfunnsmøter. Uansett hva du er interessert i, finner du det der! 

Ønsker du å publisere ditt arrangement? På iNordkapp.no kan lag, foreninger, bedrifter og andre enkelt registrere seg og dele sine arrangementer. Vi står for modereringen og sørger for at alt går knirkefritt. Dersom du har et kommende arrangement, bli en del av fellesskapet og publiser det på iNordkapp!

iNordkapp.no er mer enn bare en informasjonskilde; den bidrar til å skape en sterkere og mer sammensveiset kommune. Ved å samle alle hendelser på ett sted unngår vi kollisjoner og legger til rette for bedre samarbeid mellom aktører. Dette betyr flere fantastiske opplevelser for både lokale og besøkende! 

Nettsiden er en viktig del av rekrutteringsprosjektet «Framtidens Nordkappregion», ledet av oss på vegne av prosjekteier InfraNord (tidligere Repvåg Kraftlag SA).