Aktiviteten i Finnmark ble etablert i 1978 av Harald Volden, en norsk pioner innen fiskeoppdrett. Siden den gang har Volden Group blitt en av de mest lønnsomme oppdrettsselskapene i Norge. Selskapet ble fusjonert inn i Grieg Seafood i november 2006, og familien Volden har i dag en betydelig eierandel i Grieg Seafood ASA. Grieg Seafoods merkevare Blue Silver kommer fra Finnmark.

Grieg Seafood Finnmark driver det nordligste fiskeoppdrettsanlegget i verden, tett opptil Nordkapp, og drar nytte av landets korteste eksportrute til Russland, inkludert storbyene Moskva og St. Petersburg. Nesten all vår norske produksjon blir eksportert, og våre viktigste markeder idag er EU, Russland, Japan, Kina i tilleg til Ukraina, Taiwan og Korea.

Matfiskaktiviteten finner sted i fire forskjellige regioner i Vest-Finnmark. Vårt settefiskanlegg og prosessanlegg har nylig gjennomgått betydelige oppgraderinger, og er i dag toppmoderne med økt kapasitet. Salgsavdelingen for Norge er plassert i lokalene til Grieg Seafood Finnmark i Alta.

Les mer om Grieg Seafood her